Kontaktformular SEW-EURODRIVE worldwide

MAXOLUTION® løsninger til din automation

Vores MAXOLUTION®-systemløsninger til fabriks- og maskinautomation gør brug af innovative teknologier. Fra planlægning til opstart kan du drage fordel af vores omfattende ekspertise.

Systemløsninger til din fabrik og dit maskineri – alt sammen fra én leverandør

Har du en vision om en fuldautomatisk fabrik, der også kan tilpasse sig forandringer? Ønsker du at automatisere din drift og dine maskiner fra ende til anden og ideelt set få alt, hvad du har brug for fra ét sted? Hvis svaret er ja, så har SEW-EURODRIVE præcis, hvad du har brug for.

Op

Hvad er automation?

Det er svært, endda umuligt, at forestille sig moderne industriproduktion uden, men engang var det ikke mere end et ønskescenarie. Så hvor kommer udtrykket "automatisering / automation" fra? De gamle grækere ærede "Automatia" som mulighedernes gudinde. I sin "Politeia" (politik) udtrykte Aristoteles håbet om, at maskiner en dag ville arbejde på egen hånd, så herrer ikke længere ville have brug for slaver.

Den sproglige oprindelse af begrebet automatisering ligger derfor i det græske, hvor begrebet generelt refererer til selvstændig (autonom) aktivitet.

På engelsk beskriver termen automation både en proces og teknologi. De systemer, der driver sig selv – altså kører automatisk – på fabrikker er automatisering, men det er også hele processen med at skabe – altså automatisere – disse systemer, og det er det, MAXOLUTION® automation handler om.

Op

Vores automations-partnere

Logo SEW-EURODRIVE automation-partner

Er tæt samarbejde mellem virksomheder vigtigt for dig? Ser du frem til mange nye og innovative ideer, som gode partnerskaber bringer? Så kan du drage fordel af det bedste fra begge verdener med os og vores automations-partnere:

  • SEW-EURODRIVE udvikler, producerer og sælger en af de mest omfattende og integrerede porteføljer på markedet på verdensplan inden for gear- og automationsteknologi.
  • Vores automations-partnere er succesrige fuldserviceudbydere af automationsløsninger på tværs af alle industrier og specialister inden for kernedisciplinerne udvikling af hardware- og softwareløsninger, robotteknologi, elektrisk systemdesign, styreskabskonstruktion og meget mere.

Sammen samler vi vores kompetencer til fordel for dig og øger vores viden, som vi gerne deler med vores kunder - altid med det mål for øje at tilbyde vores ydelser i den bedst mulige kvalitet.

Op

Vores automationspartneres profiler

Luk tabel


SEW-EURODRIVE Automation Partner
StaKo Tec. oHG
StaKo Tec
INperfektion GmbH
INperfektion
Portefølje Procesautomatisering, veje- og doseringsteknologi mv. Engineering, automation, robotteknologi, mv.
Placering 22399 Hamburg, Tyskland 41844 Wegberg, Tyskland
Grundlagt i 2000 2007
Automationspartner siden Marts 2021 Februar 2021
Website https://stakotec.de/en/ https://www.inperfektion.de/en/
Her har vi gemt en tabel til dig
Op
Kontakt os

Vi og vores automationspartnere er her for dig!!

Har du et automationsprojekt, som du gerne vil gennemføre med SEW-EURODRIVE og en af vores full-service partnere? Så kontakt os i dag.

Kontakt os
Op