06/03/2022 • På STFs årsmødeudstilling d. 17. juni 2022, sætter SEW-EURODRIVE fokus på, hvordan virksomheden kan hjælpe sine kunder med at reducere deres CO2-aftryk gennem fokus på vedligehold af eksisterende løsninger.

Spørgsmålet om, hvordan man som virksomhed kan være med til at minimere sit klimaaftryk er mere aktuelt nu end nogensinde.

På STFs årsmødeudstilling d. 17. juni 2022, sætter SEW-EURODRIVE fokus på, hvordan virksomheden kan hjælpe sine kunder med at reducere deres CO2-aftryk gennem fokus på vedligehold af eksisterende løsninger.

På standen vil der bl.a. være mulighed for at høre om værktøjet CDM® (Complete Drive Management), som er et integreret system til vedligeholdelsesstyring. Systemet gør det muligt at planlægge forebyggende vedligehold via en komplet registrering af hele den installerede base samt lager af gear, motorer og frekvensomformere.

I telt 3, stand 312 kan du møde Per Pasgaard, Ole Rasmussen og Lars Nødlund Larsen, som vil stå klar til at fortælle meget mere om SEW-EURODRIVE's produkter, services og løsninger.

mpj@sew-eurodrive.dk