Service 24/7

Servicecenter Vest

Nu kan du også få kvalitetsservice og hastemontage fra vores nye service center i Vejle.

Mindre nedetid, højere produktivitet
Udnyt fordelen ved optimal reparation og vedligeholdelse af dine gear og motorer:
Eksperterne hos SEW-EURODRIVE overholder de nyeste standarder indenfor transmissionsteknik og automation. Dette sikres ved omfattende produkttræning i samarbejde med de relevante udviklings- og produktionsafdelinger samt vores kvalitetsafdeling.

SEW-EURODRIVE anbefaler sine kunder at tænke på miljøet og omkostningerne. Det er ofte fordelagtigt at reparere fremfor at kassere.

Ved haveri eller lignende kan der også monteres nye standard gear og motorer i løbet af få timer.

Inspektions- og vedligholdelsesservice

Svigter anlæg pga. fejl, stiger omkostningerne hos den driftsansvarlige meget hurtigt. Med vores inspektions- og vedligeholdelsesservice er du i stand til at forebygge svigt og reducere de løbende omkostninger til et minimum.

Vores serviceeksperter kontrollerer og vedligeholder din drevteknik og drevautomatisering. I den forbindelse understøtter de dig i din vedligeholdelsesstrategi og vejleder dig i en optimering af reparationer.

Inspektion af transmissionsteknikken.

Kontrol af monteringspositionen og hvis nødvendigt, med en korrektion af låseskruerne, udluftningsventilerne og oliemængden.

Analyse af oliens kvalitet.

Rengøring og ny justering af bremsemotorer.

Og meget mere.

Pick-up boksen

Med vores afhentnings- og leveringsservice tilbyder vi hurtig afhentning og kontrol af dine transmissionsenheder.

Vores service indebærer at SEW-EURODRIVE Pick-Up Box (europalle størrelse) bliver placeret hos dig som kunde. Når gear eller motorer, uanset fabrikat, har behov for vedligehold, reparation eller tilstandskontrol, placeres produkterne i kassen, og afhentning organiseres af SEW-EURODRIVE's serviceafdeling.

Produkterne bliver testet og kontrolleret og, hvis hensigtsmæssigt, repareret, hvorefter de bliver leveret tilbage med ny garanti på samme vilkår som ny enhed.

Kort fortalt: læg enhederne, som har behov for vedligeholdelse, i den røde kasse, og SEW-EURODRIVE tager hånd om hele processen fra afhentning, vedligehold, reparation og tilbagelevering af transmissionsenheder i optimalt driftstand.

CDM® Complete Drive Management

Moderne vedligeholdelse bliver stadig vigtigere mht. aspekterne LCC (Life Cycle Costing), TCO (Total Cost of Ownership) og TPM (Total Productive Maintenance).
Vores vedligeholdelsesstyring CDM® (Complete Drive Management) tilbyder en færdig pakke med individuelle servicemoduler. Vores serviceeksperter hjælper med at forebygge mod kostbare fejl og uventet nedetid.

Grundlaget for vores CDM®-vedligeholdelsesstyring giver dig en status af den eksisterende drevteknik (i systemet eller på lageret) og registrering af resultaterne i en online-database. Den centrale registrering af alle data giver en optimal forudsætning for en målrettet vurdering og planlægning af periodisk vedligeholdelse, der skal udføres. Nødvendige aktiviteter, såsom vedligeholdelse og reparation vises i databasen.

Eftersalgsservice CDS®

Grønt lys til din produktion

CDS® - Complete Drive Service

Få mere at vide om CDS® – Complete Drive Service

Læs mere