Mobile applikationer

Dine nyttige apps til drevteknikken

SEW-EURODRIVE på mobilen: Merværdier, energieffektivitet og innovativ kommunikationsteknik forenes hos os – med appsene fra SEW-EURODRIVE.

Mobile applikationer fra SEW-EURODRIVE

Vi er på mobilen: Med app'ene fra SEW-EURODRIVE kan du bekvemt hente praktiske informationer og serviceydelser via din mobiltelefon.

Helt uanset om du ønsker at vide mere om de aktuelle forskrifter for virkningsgrad, har brug for hjælp til fejldiagnoser eller gerne vil downloade tekniske data for dine drevkomponenter.

Få selv syn for sagen, og nyd fordel af:

• den nemmeste betjening og intuitiv navigation
  • altid hurtigt tilgængelige aktuelle informationer
  • en optimal adgang til nyttigt materiale – nemt på farten.
Op

Vores tilbud til dig

Product ID plus-app fra SEW-EURODRIVE

Product ID plus

Med denne app fra vores procesløsninger DriveBenefits modtager du alle relevante informationer vedrørende dit produkt nemt og direkte på din smartphone. Endvidere hjælper vi dig i tilfælde af fejl på dit produkt.

Til dette skal du bare scanne QR-koden fra DriveTag-labelen på dit produkt eller indtaste serienummeret fra typeskiltet.

Overblik over dine fordele:

• Nyhed: Guidet fejlanalyse til dit produkt med direkte kontakt til vores kundeservice. Denne funktion afhænger af det enkelte land.
  • Nyhed: Scannefunktion til QR-koder fra DriveTag-labelen
  • Direkte adgang til vigtige tekniske data for dit produkt, optisk kontrol af byggeformen og hentning af den specifikke dokumentation, f.eks. driftsvejledning
  • Historik for dine seneste 25 søgninger

Op
IE Guide-app fra SEW-EURODRIVE

SEW IE Guide

Med IE Guide-appen fra vores effiDRIVE®-tilbud inden for energieffektivitet kan du benytte muligheden for hurtigt og brugervenligt at danne dig et overblik over:

• forskrifterne for virkningsgrad over hele verden,
  • de mulige energi- og CO2-besparelsespotentialer samt
  • de tekniske data for energisparemotorer.
Op
Diagnostics-app fra SEW-EURODRIVE

SEW Diagnostics

Denne app fra vores DriveBenefits-procesløsninger hjælper dig hurtigt og komfortabelt med fejldiagnose af omformere. Ved at indtaste fejlkoden modtager du et overblik over mulige årsager samt de passende løsningsforanstaltninger.

Op

Senest besøgt