RSS-feed

Nye hygiejniske servogearmotorer i rustfrit stål

04.04.22

SEW-EURODRIVE tilføjer servogearmotorer i rustfrit stål til sin produktportefølje. PSH..CM2H..-serien udvider rækkevidden af anvendelser i applikationer i fødevare-, drikkevare- og farmaceutiske industrier. Alle tre brancher med ekstremt strenge krav til hygiejne og rengøring.

Kravene til en utrolig kort "time to market" vokser, især inden for specialiseret maskindesign. Den aktuelle udvikling har vist, hvor hurtigt presset på maskinteknik kan vokse, når der, inden for en meget kort tidsramme, er behov for produktionsudstyr til at fremstille fødevarer eller medicin. SEW-EURODRIVE udvider derfor sin portefølje til at omfatte servomotorer og servogearmotorer i rustfrit stål.

Servogearmotorerne i rustfrit stål i serien PSH..CM2H.. har et hygiejnisk design. De opfylder de strenge retningslinjer fra European Hygienic Engineering Design Group (EHEDG) og U.S. Food and Drug Administration (FDA). Drevene har en glat overflade med en ujævnhed på mindre end 0,8 µm og har ingen hjørner eller kanter.

Når det gælder holdbarhed og rengøring, er de kompakte enheder, der består af synkron-servomotor og planetgear, designet på en sådan måde, at de kan modstå højtryksrensning ved høje temperaturer – også med kemiske rengøringsmidler. Enhederne er modstandsdygtige over for damp og ætsende rengøringsmidler – to af de typiske krav, især til CIP- og SIP-processer (’Clean in Place’ og ’Sterilization in Place’).

De nye servogearmotorer i rustfrit stål fra SEW-EURODRIVE har en beskyttelsesgrad på IP69K. De er en del af det modulære MOVI-C®-automatiseringssystem og dækker fem størrelser med forskellige længder og nominelle drejningsmomenter på 1,0 til 103,6 Nm samt fire forskellige udvekslingsforhold pr. gear. Et udvalg af feedbacksystemer kan leveres til dynamisk og pålidelig positionering. Servogearmotorerne i rustfrit stål fra SEW-EURODRIVE’s PSH..CM2H.. serie leverer således ikke blot den ydeevne, der kræves til systemer i fødevare-, drikkevare- og medicinalindustrien, men de kan også integreres fleksibelt i eksisterende maskindesign.

En særlig styrke ved SEW-EURODRIVE’s modulære gearsystem er det varierede udbud på baggrund af et begrænset antal lokalt lagerførte komponenter. I kombination med lokal, decentral montage kan kundetilpassede løsninger leveres inden for en kort tidsramme - selv når der er tale om applikationer med strenge hygiejnekrav. Det betyder, at de præcise hygiejniske drev leveres hurtigere end standard på markedet.

Læs mere her