09/29/2022 • SEW-EURODRIVE præsenterer på FoodTech forskellige rustfri og hygiejniske løsninger til fødevareindustrien.

Du kan bl.a. opleve nye hygiejniske servogearmotorer i rustfrit stål med et rengøringsvenligt og hygiejnisk design. Produkterne opfylder de strenge retningslinjer fra EHEDG og FDA. Drevene har en glat overflade med en ujævnhed på mindre end 0,8 µm og har ingen hjørner eller kanter.

De kompakte enheder, der består af synkron-servomotor og planetgear, er designet på en sådan måde, at de kan modstå højtryksrensning ved høje temperaturer – og med skrappe kemiske rengøringsmidler. De rustfri enheder har en høj beskyttelsesgrad, IP69K, og er derfor særdeles velegnet i rene områder i fødevareindustrien og medicinalbranchen.

Du kan læse mere om de hygiejniske servogearmotorer i rustfrit stål her.

Decentral automation med MOVIMOT® flexible

På standen vil du desuden kunne se SEW-EURODRIVE’s sortiment af nye fleksible og decentrale frekvensomformere, der alle markedsføres under brandet ”MOVIMOT® flexible”.

De decentrale frekvensomformere har den store fordel, at de kan placeres helt ude i produktionsmiljøet - som en selvstændig enhed tæt på motoren. Det sparer både installationstid samt kabelføring og er en hurtig Plug & Play-løsning.

I MOVIMOT® flexible-programmet findes også mulighed for feltbus-kommunikation, således at frekvensomformeren (ude i produktionen) fx. kan kommunikere via Profinet Ethernet IP m.fl.

SEW-EURODRIVE forventer i øvrigt at udvide programmet af rustfri tandhjulsgear og keglehjulsgear med flere forskellige størrelser i løbet af efteråret 2022 og løbende igennem 2023. På Foodtech vil du kunne se et udpluk af disse gear.

mpj@sew-eurodrive.dk