Tjenesteydelser til forespørgsel & bestilling

Overblik over forespørgsel & bestilling

Vi rådgiver og assisterer dig med forskellige tjenesteydelser i indkøbsprocessen. Individuelt tilpasset til dine strategiske målsætninger og forretningsprocesser!

Ukomplicerede indkøbsprocesser, få fordel af vores knowhow
Forenkling af din indkøbsproces - lad os hjælpe dig
Forenkling af din indkøbsproces - lad os hjælpe dig

Profitten ligger i indkøbsprocessen: Nyd godt af vores knowhow og de deraf følgende fordele på området "forespørgsel & bestilling". Vi er en kompetent partner inden for elektronisk indkøb. Vi tilbyder dig en personlig og skræddersyet rådgivning. Både angående EDI og elektronisk fakturering. Vi forøger hastigheden og kvaliteten af dine indkøbsprocesser og hjælper dig med at automatisere dine processer. Afgør selv, hvilke tjenesteydelser, der passer bedst til dig! Vores indkøbskurv kan benyttes til bestillinger og forespørgsler døgnet rundt samt følge op på alle transaktioner i oversigtsbilledet.

Op
Op

Individuelle procesløsninger til din værdikæde

Som følge af den globale ændring af markederne og dermed den forøgede konkurrence er kravene til effektiv struktur i virksomheden blevet større. Det handler om at analysere interne processer og optimerere. Kravet om større udnyttelse af effektivteten er også blevet større. Få mere at vide om, hvordan procesoptimeringer kan implementeres på den bedste måde i din virksomhed. Oplev, hvordan vores DriveBenefits-procesløsninger kan hjælpe din virksomheds succes.

Procesløsninger fra DriveBenefits
Procesløsninger fra DriveBenefits

Med DriveBenefits fra SEW-EURODRIVE tilbyder vi individuelle procesløsninger til hele din værdikæde, lige fra tekniske applikationer til forespørgsel, bestilling og levering til vedligeholdelse. Fordele som forbedret procesautomatisering, målbar omkostningsbesparelse, forøget processikkerhed og reduktion klargøringstider. Få fordel af vores know-how – brug modulerne i DriveBenefits! Oplev selv fordelene, og få mere at vide om procesløsningerne fra DriveBenefits.

Op
Kontakt
Kontakt os

Vi hjælper dig gerne!

Har du et konkret spørgsmål og vil gerne have rådgivning?

Tag kontakt nu
Op
Få mere at vide
Individually combine the DriveBenefits modules and gain an overall concept which will deliver for you.
Video DriveBenefits

Videoen indlæses...

Individually combine the DriveBenefits modules and gain an overall concept which will deliver for you.

Senest besøgt